Accueil     Giannarelli Guanciale di Colonnata +/- 0,5 kg st./pcs
Giannarelli Guanciale di Colonnata +/- 0,5 kg st./pcs

Giannarelli Guanciale di Colonnata +/- 0,5 kg  st./pcs


Giannarelli Guanciale di Colonnata +/- 0,5 kg st./pcs


typisch product uit Toscana


Guanciale wordt gemaakt van de kinnebak van het varken. Guanciale (van het Italiaanse woord Guancia, wang) wordt niet gerookt. Het vlees wordt ingewreven met zout en zwarte gekneusde peper en drie weken gedroogd aan de lucht. Guanciale wordt niet vaak op zichzelf gegeten.


21,85 €/kg

Op voorraad na bestelling / En stock après commande



Code article: SAL0039

  • Info produit

Guanciale wordt gemaakt van de kinnebak van het varken. Guanciale (van het Italiaanse woord Guancia, wang) wordt niet gerookt. Het vlees wordt ingewreven met zout en zwarte gekneusde peper en drie weken gedroogd aan de lucht. Guanciale wordt niet vaak op zichzelf gegeten.